Byta köksluckor

Att fräscha upp sitt kök kan göras på två sätt; antingen genom att sprutlackera befintliga luckor eller skaffa helt nya.
Om du vill skaffa helt nya luckor har Skåpservice ett stort utbud. Välj mellan olika kantprofiler, spårfräsning, tjocklek och material. Besök vår köksutställning på Ättekulla för att se och känna på alla luckor. Besök Novaflex hemsida för att se hela utbudet.

Vi mäter era befintliga stommar för att måttanpassa köksluckorna, samt montering.

Handtag/Beslag

Skåpservice har ett stort utbud av handtag, knoppar och beslag till dina köksluckor. Att välja handtag är en viktig detalj i ditt kök och finns i en rad olika stilar. Oavsett vilken kökstillverkare du har så passar våra kökshandtag på både köksluckor, köksskåp och kökslådor i ditt kök. Besök oss på Ättekulla för att se och känna på alla utföranden, eller titta på hela utbudet på Beslag Designs hemsida.

Bänkskivor

Hos oss kan du måttbeställa en ny bänkskiva i sten, trä eller laminat. Vi samarbetar med DeskForm som erbjuder en rad olika utföranden och tjocklekar. Titta på Lechner.s hemsida för att se hela sortimentet eller besök vår köksutställning Ättekulla för att känna och se på de olika materialen.

Leverans & montering

Välj själv om du vill få levererat dina luckor, dörrar m.m. hem till dig, eller om du själv vill lämna och hämta hos oss på Ättekulla.