Luckor
I 35 år har Skåpservice renoverat köksluckor till tusentals kunder. Att måla om luckorna och byta handtag är ett prisvärt sätt att förnya ditt kök.  Oavsett om luckan är gammal eller ny blir resultatet lika bra, dock har alla luckor olika förutsättningar och slipning och grundmålning tar därför olika långt tid.

Vi sprutmålar era luckor i vilka kulörer ni vill. Vi använder kulörsystem från RAL och NCS, som tillhandahåller tusenvis av olika nyanser.

Beroende på luckans behov använder vi både 2-komponents färg och/eller vattenbaserat för bästa hållbarhet mot fukt och slitage.


Innerdörrar
Vi sprutmålar även innerdörrar.
Om du vill sätta på ex. dekorskivor på en befintlig
dörr erbjuder vi det också. Se hela utbudet hos Ramna Inredning.

För kostnadsförslag vänligen bifoga en bild på dina dörrar i ett mail.


Möbler
På samma sätt som vi sprutlackerar luckor och innerdörrar kan vi också lackera möbler, exempelvis bord, stolar, byråer, skåp, bokhyllor m.m.

 


Pris
Möbler och inredning ser olika ut. Material, slitage och användningsområde ger olika förutsättningar. En klarlackad lucka i massivt trä kräver exempelvis mer underarbete från oss, än en tidigare sprutmålad lucka på grund av struktur och småsprickor. Det innebär att innan vi kan lämna ut ett pris, ber vi er skicka en bild på det ni vill ha målat på mail. Därefter återkommer vi med pris.

Ni kan givetvis också ringa för att få rådgivning.
- Vårt mål är att leverera lackeringsarbeten med bästa resultat som håller över lång tid.

 .

Leverans & montering
Välj själv om du vill få levererat dina luckor, dörrar m.m. hem till dig, eller om du själv vill lämna och hämta hos oss på Ättekulla.

rod-linje

© Skåpservice AB i Helsingborg - Stenbrov. 39, 253 68 Helsingborg
Tel. 042-298421 - Mail. info@skapservice.se
Öppettider: Mån-fre 07.30 – 17.00, Lunch 11.30 – 12.30, Lörd: 10.00-13.00